Om een impactvolle leider te zijn, is het essentieel om kennis te verbinden met persoonlijk leiderschap. Reflecteren, ervaren, theoretiseren en toepassen vormen de sleutel tot groei en succes.

Wat levert deelname op?

Je leert niet alleen zelfverzekerd te navigeren tussen verschillende partijen en hun belangen, maar je krijgt ook diepgaand inzicht in wat er speelt binnen jouw netwerk van belanghebbenden en hoe je daarin invloed kunt uitoefenen. We voorzien je van uitgebreide kennis over diverse rollen en de bijbehorende taken en uitdagingen. Daarnaast ontwikkel je waardevolle vaardigheden, krijg je praktische tools aangereikt en word je geïnspireerd met nieuwe inzichten, allemaal met als doel om jouw talenten optimaal te benutten. Het beste van beide werelden komt samen: praktijk en theorie worden naadloos geïntegreerd. Je maakt deel uit van een hechte groep vakgenoten, waarbij leren met en van elkaar centraal staat, niet alleen tijdens de bijeenkomsten, maar ook daarbuiten.

Wat maakt deze opleiding uniek?

  • Ten eerste ontvang je een officieel Post-HBO certificaat als erkenning van je prestaties. Maar wat deze opleiding echt bijzonder maakt, is de combinatie van vakinhoudelijke kennis én persoonlijke ontwikkeling. Met jouw nieuw verworven kennis en vaardigheden lever je direct een waardevolle bijdrage aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Bovendien zorgt een adviescommissie bestaande uit praktijkexperts ervoor dat de opleiding altijd up-to-date en marktrelevant blijft. Maar wat jouw ervaringen betreft, hebben we goed nieuws: je hebt invloed op de inhoud van de sessies. Wat wil je graag leren, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak? Jouw leerbehoeften en die van andere deelnemers staan centraal!
  • En dat is nog niet alles. Je krijgt persoonlijke begeleiding, waarbij de focus volledig op jou ligt. Ook bouw je een netwerk op met ambitieuze professionals die dezelfde drive hebben als jij. In plaats van losse trainingen bieden we je een samenhangend traject dat echt impact maakt. Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis creëren we een omgeving die jou vooruit helpt. We voorzien je van de juiste kennis op het juiste moment, coachen je persoonlijk om vanuit stilstand weer in beweging te komen, en vieren samen de successen. We bieden dus meer dan alleen vakmanschap, want we begrijpen dat het toepassen van je kennis en inzichten in de praktijk minstens zo belangrijk is voor jou als leider. Leiderschap gaat immers over actie, lef, effectieve communicatie en het opbouwen en onderhouden van verbindingen met je team en stakeholders. Daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling bij ons net zo hoog in het vaandel.

Inhoud van het programma

  • Individuele begeleiding
  • 7 masterclasses
  • 3 dagen Persoonlijk Leiderschap
  • 9 vaksessies

Doelgroep

Lijnmanagers, teamleiders, midden-managers.

Studiebelasting

1 jaar, waarbij je gemiddeld eens per twee weken een dagdeel samenkomt

Investering en doorlooptijd

  • Duur: 1 jaar 
  • Startdatum: 15 september 2023 = inschrijving open
  • Kosten: € 5.950 exclusief btw, arrangementskosten en boekenpakket
  • Locatie: Loosdrecht, online en werkplek deelnemers

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over de opleiding? Vraag dan de brochure aan. We sturen je deze op per e-mail. Daarin laten we je ook weten, hoe je je kunt aanmelden voor de opleiding. 

Een brochure is natuurlijk fijn, maar als je een nóg beter beeld van de opleiding wilt krijgen nodigen we je graag uit voor de Ins & Outs webinar opleiding Leiderschap met impact. In dit informatieve webinar vertellen onze trainer en programmamanager je alles over de opleiding én kan je al je vragen stellen, want het is live.
Tot snel?
Meer info en aanmelden:

Meld je aan voor het informatief webinar over deze opleiding: Ins & Outs webinar Leiderschap met impact

 

Ik geloof in dat hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe effectiever jouw leiderschap is. Tijdens het Leiderschap met impact programma maakte ik écht een verdiepingsslag in mezelf, en dat vergeet ik nooit meer.

Hybride leiderschap

Hybride werken is here to stay. Deze nieuwe realiteit vraagt transformatie van teams én leiders in een organisatie. Wat betekent dit precies voor leiders? Welke competenties moet je als leider verder ontwikkelen om een goede hybride leider te zijn? Wat zegt de wetenschap hierover? En wat doen ze bij collega-organisaties?

Bekijk training

Coaching voor leidinggevenden

Leiderschap Ontwikkelhuis-coaches hebben een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander jouw rol als leidinggevende. In een een-op-een coachtraject van het Leiderschap Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen je rol te pakken.

Bekijk training