HR staat op een kantelpunt. Ontwikkelingen van deze tijd bieden prachtige kansen. En dan hebben we het niet alleen over technologie, maar ook om hoe we als mensen met elkaar omgaan én onze verwachtingen als het gaat om werk. Meer dan ooit werken we in organisaties samen aan een nieuwe toekomst, met HR als belangrijke partner. Maar de vraag is, heb je de juiste mensen in je team om deze verandering positief in te zetten? Het is niet alleen moeilijk om aan goed gekwalificeerde mensen te komen, ze te behouden voor je organisatie is een even grote kunst. Een kunst waar jullie je dagelijks mee bezig houden, ook als het gaat om je eigen HR-team.

image Note: Ben je net klaar met je studie of heb je maximaal 1 jaar werkervaring en heb je interesse in ons werk- en leertraject? Klik dan hier... 


Want om altijd een stap voor te zijn op de organisatie, zodat je écht als strategisch partner aan tafel zit. Heb je een sterk team nodig, met… de beste mensen die óók nog eens up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen. En dat is nog niet zo eenvoudig.

Hire attitude, teach skills

Ja oké, maar in de vliegende vaart van een HR team, kan zelf iemand opleiden best onpraktisch zijn. Je hebt nu direct een extra teamlid nodig, voor vast of om dat ene project los te trekken. Jouw nieuwe teamlid heeft niet alleen de juiste attitude én vaardigheden nodig (allebei dus). Maar óók nog een gezonde portie talent, zodat er een versnelling ontstaat die bijdraagt aan de toekomst van je team.

Wij helpen je om dit talent te vinden

En niet alleen te vinden. We leiden ze ook op en begeleiden ze tot waardevolle professionals die jouw HR-team versnellen. Talent + attitude + vaardigheden. Waarom zou je voor minder gaan?

HR Versnellers zorgt voor:

image Werving & selectie van HR-professionals die toe zijn aan een 1e, 2e of 3e loopbaanstap en passen bij jouw vraagstuk en team. Voor teamleden vast in dienst óf als projectversterker via ons. 

image Kandidaten van hoge kwaliteit, die snel inhoudelijk écht goed aan tafel zitten.

image Een maatwerk HR-opleiding volgens de wensen van jouw organisatie. Meer datagedreven? Kennis over de arbeidsmarkt? Of zoek je een veranderaar of specifieke kennis voor dat ene project dat nu écht van de grond moet komen? HR Versnellers pakken het op.

'Morgen' al iemand nodig? Of ligt dat ene project eigenlijk al te lang?

Bo Peijs | HR Versnellers
ByMashaBakker 2323

Bel met Bo (06-22551597), zij kan je alles vertellen over het werk- en ontwikkeltraject waarmee we HR Versnellers klaarstomen. Zodat jij kunt rekenen op kennis, kunde en gewoon een fijn teamlid. 

Bo Peijs | HR Versnellers
ByMashaBakker 2323

Het HR-team van Nationale Nederlanden

Verhaal uit de praktijk

Begeleidt door het Ontwikkelhuis werd Margje Knaapen lid van het HR-team van Nationale-Nederlanden. Een jaar later is ze volgens haar HR-manager Saskia van der Velden een volwaardige HR Businesspartner en van onschatbare waarde. En staat ze in de halve finale van de nationale HR Talent of the Year-competitie. Nu enkele jaren later werkt ze voor KPMG als Global Talent Senior Manager.

Margje is een van de HR Versnellers die door het Ontwikkelhuis is klaargestoomd voor de rol als HR Businesspartner. Na haar studie rechten werkte ze twee jaar als personal assistant voor een Tweede Kamerlid, maar merkte in de loop der tijd dat ze meer uitdaging zocht. "Toen ben ik gaan bedenken wat ik nu echt wilde doen, en kwam er na gesprekken met mensen uit verschillende vakgebieden achter dat HR eigenlijk echt iets voor mij is.”

Starten vanuit competenties, en niet vanuit inhoud
HR Versnellers is er voor deze talenten, die wel de competenties bezitten, maar niet zozeer inhoudelijk onderlegd zijn. "Dat hoeft ook niet”, vindt Saskia. "Die inhoud leer je wel in de praktijk, maar je moet wel bepaalde karaktereigenschappen hebben om echt op het niveau van een HR Businesspartner te willen werken. Stevig in je schoenen staan en doorzettingsvermogen zijn daar voorbeelden van, maar ook zelfspot en kunnen relativeren zijn van belang. En je moet wel willen leren, het dus niet erg vinden uitgedaagd te worden.”

Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens: we brengen deelnemers niet alleen inhoudelijk het vak bij, maar we laten ze tijdens de opleiding en coaching ook ervaren hoe je jezelf als persoon, als instrument, kan inzetten. Margje: "Als je een manager die al 25 jaar voor Nationale-Nederlanden werkt wil vertellen hoe jij tegen zijn werk aankijkt en dat er misschien dingen moeten veranderen, dan is dat lastig als je zoals ik eigenlijk nog maar net komt kijken. Het is belangrijk om te weten hoe je zo’n gesprek aan moet gaan. Op dat gebied heb ik heel veel aan de opleiding en coaching gehad.”

Onze HR Versnellers

✅ Beschikken over (basis)kennis HR en hebben minimaal hbo werk- en denkniveau

✅ Leren goed en snel en zijn zeer gemotiveerd om het vak in de praktijk écht te leren

✅ Datagedreven? Dat vinden zij nogal logisch

✅ Zij brengen als generatie 'Z' een frisse blik en enorme veranderkracht met zich mee

✅ En humor en plezier 😊

✅ Zijn geselecteerd op karakter en werkethos

✅ Brengen strategische waarde, ongeacht het niveau waarop ze werken

✅ Staan ‘morgen’ al voor je klaar


Wij leiden ze op én begeleiden ze:

Als je een HR Versneller als projectversterker inzet, dan krijgen zij vanuit ons begeleiding en opleiding. Wil je liever structureel iemand in dienst? Dat kan ook. Dan kijken we samen naar wat een kandidaat al kan en wat hij of zij nog nodig zou hebben om een perfect match te zijn. En kunnen we hier het opleidingsaanbod of afstemmen.

Inhoud opleidingstraject en begeleiding:

image Uitgebreide soft skills training en coaching on the job; persoonlijk leiderschap, werkmentaliteit en adviesvaardigheden. 

image Community van HR Versnellers; een ambitieus netwerk met altijd een luisterend oor, meedenkkracht en kritische vragen.

image Een brede blik: intervisie met andere HR Versnellers. Cases uit de praktijk, leren van andere organisaties. 

image  Opleiding tot HR Businesspartner (officiële post-hbo), groei naar strategisch partner.

image 4 tot 5 dagen beschikbaar voor opdrachten en twee vrijdagen per maand in opleiding. 

image Goed om te weten: als je een HR Versneller op projectbasis inzet, dan regelen we de opleidingskosten met de professional. 

Zo kunnen we samenwerken

Werving en selectie, projectversterking of tijdelijke vervanging in verband met verlof. Onze HR Versnellers staan voor je klaar. 

Werving en Selectie

Wij matchen HR Versnellers die precies bij jouw organisatie passen en leiden ze op in een maatwerk opleiding die we samen vormgeven. Om dit zo goed mogelijk te doen doorlopen we een aantal stappen waarin we verkennen waar jouw organisatie behoefte aan heeft, welke kennis en vaardigheden belangrijk zijn en wat de invulling wordt van het samenwerkingstraject.

Projectversterking

We starten natuurlijk altijd vanuit jouw vraagstuk. Waar heb je behoefte aan, wat moet er gebeuren en voor welke periode? We selecteren de juiste HR Versneller, die precies dat kan waar jij behoefte aan hebt. Terwijl hij of zij aan het werk is voor jouw team coachen wij vanaf de zijlijn op persoonlijk leiderschap en helpen met praktische vragen en geven handvatten. De HR Versneller is 4 of 5 dagen per week beschikbaar en twee vrijdagen per maand zijn gereserveerd voor opleiding.

Tijdelijke vervanging in verband met verlof

Het werk van een collega kan je helaas niet altijd binnen je team verdelen en opvangen. Het is te specialistisch of gewoon te veel. Onze HR Versnellers springen graag bij. Het zijn fijne collega’s, die ervoor zorgen dat alles soepel doorloopt.

Opleiden nieuwe HR professionals

Heb je een nieuwe HR collega aangenomen maar eigenlijk niet genoeg tijd voor de nodige begeleiding en opleiding? Zoek ook dan even contact met ons, we've got you! 

Zij gingen je al voor

HR Versnellers werkt samen met toonaangevende organisaties in Nederland, klik hier als je wil weten welke dit zijn. Voor hen vinden, ontwikkelen en begeleiden we HR-professionals. Experts in het vak nodigen we uit om hun kennis te delen. Theorie koppelen wij altijd aan de praktijk. Want de beste HR-professionals hebben niet alleen talent en een gezonde portie lef, maar ook een flinke dosis HR-expertise. Dit is de reden dat HR-teams graag met ons werken.

Zullen we het over jouw team hebben? Wat kunnen we doen zodat jij kunt gaan versnellen?

Bo Peijs | HR Versnellers

Vraag de brochure aan, of bel Bo op 06-22551597, dan vertelt ze je er alles over. Tot snel!

Bo Peijs | HR Versnellers

Begeleidt door het Ontwikkelhuis werd Margje Knaapen lid van het HR-team van Nationale-Nederlanden. Een jaar later is ze volgens haar HR-manager Saskia van der Velden een volwaardige HR-businesspartner en van onschatbare waarde.