Strategische meedenkers, inspirerende trainers, coaches en experts én goed georganiseerde types.

Wij laten jou je volgende stap nemen, als professional, team of organisatie. Altijd op een persoonlijke, uitnodigende en liefdevolle manier: vanuit échte aandacht. Wij weten hoe het is om na het vallen weer op te staan. Om twijfels te hebben, om te willen leren en om je steeds weer te blijven ontwikkelen. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat jou het vertrouwen te geven om de volgende stap te zetten. 

image

Sonja Bakker

sonja@ontwikkelhuis.nl 0612630363

Sonja Bakker

sonja@ontwikkelhuis.nl 0612630363
Iedere keer als er een ontmoeting plaatsvindt, ontstaat er ruimte om van elkaar te leren. Dat is prachtig.

Verfrissend, verbindend en faciliterend, dat is wat deelnemers zeggen over Sonja, eigenaar van het Ontwikkelhuis. Met een achtergrond in HR en Leiderschap komt ze snel tot de kern. Dit doet zij zonder te oordelen en altijd vanuit respect. Met kennis en kunde weet Sonja een nieuw perspectief te geven. Hierbij houdt zij twee zaken continu in het oog: het persoonlijke leerproces en de strategische doelen van de organisatie.

 

image

Bo Peijs

bo.peijs@hrversnellers.nl 0622551597

Bo Peijs

bo.peijs@hrversnellers.nl 0622551597
Met vlotte stappen carrière maken? Dan heb je iets nodig dat je van jezelf niet hebt. Je hebt namelijk support nodig, zodat je in beweging blijft.

Een luisterend oor en warm hart voor HR, gecombineerd met een scherp analytisch vermogen. Als voormalig topsporter weet zij wat je te doen hebt om jezelf te ontwikkelen, als team of young professional. Dat gaat verder dan kennis, en ook verder dan coaching. Het gaat erom of je de juiste support krijgt, zodat jij op het juiste moment die stappen kunt nemen die écht bijdragen aan jouw toekomst. Zodat jij als HR-professional strategisch aan tafel zit. Klinkt goed toch?

image

Mieke Haarman

mieke@ontwikkelhuis.nl 0622168135

Mieke Haarman

mieke@ontwikkelhuis.nl 0622168135
De combinatie van kennis en jouw persoonlijke verhaal leidt tot praktisch inzicht.

Met welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten voegt de HR professional van de toekomst waarde toe? Met deze vraag werkt Mieke elke dag. Mieke krijgt energie om de vraag van klant in co-creatie te vertalen naar ontwikkelprogramma’s. Geen one size fits all maar altijd maatwerk, flexibel en dicht bij de praktijk. Zowel op inhoud als op persoonlijke ontwikkeling, gericht op de groep en het individu.

image

Hanneke van Marle

hanneke@ontwikkelhuis.nl 0615859866

Hanneke van Marle

hanneke@ontwikkelhuis.nl 0615859866
Kijk maar eens om je heen, je herkent mensen met impact meteen.

Mensen met impact boren leiderschap aan, bij zichzelf en daarmee bij anderen. Gelukkige mensen maken goede organisaties. En daarbij is verbinding het sleutelwoord. Verbinding met jezelf, je team, je organisatie. Hanneke gaat snel de diepte in: patronen, waarden, drijfveren en behoeften. Een spannend proces, maar met een prachtig resultaat.

image

Yvonne Driessen

yvonne@ontwikkelhuis.nl 0648651690

Yvonne Driessen

yvonne@ontwikkelhuis.nl 0648651690
Door positieve inzet het verschil maken

Onze dynamische officemanager Yvonne ontmoet jou graag bij het Ontwikkelhuis! Zij vindt het heerlijk om in beweging te zijn; bewegen in ontwikkeling en groei, maar ook in sportieve zin is zij graag in beweging! De combinatie van haar hobby koken en haar passie voor vitaliteit en gezondheid maakt dat zij de mensen om haar heen regelmatig verwent met heerlijke, gezonde hapjes. Yvonne is een echte duizendpoot. Van het ontvangen van gasten, het doen van de (financiële) administratie tot het plannen van afspraken: heb je ergens hulp bij nodig? Vraag het Yvonne en ze regelt het. Kom maar op!

image

Renate Hermsen

Renatehermsen@ontwikkelhuis.nl 0618874604

Renate Hermsen

Renatehermsen@ontwikkelhuis.nl 0618874604
Into the forest I go, to lose my mind and find my soul.

Renate is optimistisch en gelooft in de positieve intenties van ieder mens. Zij is nieuwsgierig naar het verhaal achter de vraag en zoekt daarin de verdieping, waar gaat het echt over? Op organisatie- dan wel afdelingsniveau en vooral van mens tot mens. Renate hecht waarde aan authenticiteit, laat haar inspireren door de natuur, de stilte, het gedicht en de reis naar binnen. Renate nodigt je graag uit om af en toe met haar mee te reizen, of zij met jou.

image

Jolien Vijge

jolien@ontwikkelhuis.nl 0623410046

Jolien Vijge

jolien@ontwikkelhuis.nl 0623410046
Op avontuur? Ik neem je graag mee.

Jolien is een van onze getalenteerde trainer-consultants. Met haar zorgzame aanpak kun je erop vertrouwen dat jouw vraagstuk in goede handen is. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid, humor en creativiteit maakt ze contact en weet ze precies wat ze moet doen om een organisatievraagstuk te vertalen naar een gedegen leiderschapsprogramma. Ze ziet het als uitdaging om een leiderschapsprogramma te laten aansluiten bij de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers, zodat er een diepgaande, duurzame verandering ontstaat. Leren is tof, én het is soms spannend. Daar onderdeel van mogen zijn bij verschillende opdrachtgevers dat vindt ze een hele eer!

image

Laura de Gooyert

laura@ontwikkelhuis.nl 0642695256

Laura de Gooyert

laura@ontwikkelhuis.nl 0642695256
Jouw ontwikkeling is mijn uitdaging!

Laura heeft een diepe passie voor het helpen van mensen bij hun groei en ontwikkeling. Als ervaren consultant zorgt ze ervoor dat jouw leer- en ontwikkeltraject, of dat van je medewerkers, vlot en succesvol verloopt. Ze streeft ernaar het maximale uit zowel mensen als de trajecten die ze organiseert te halen. Laura is pas tevreden wanneer jij dat bent!

image

Michelle Wildenborg

michelle@ontwikkelhuis.nl 0615578508

Michelle Wildenborg

michelle@ontwikkelhuis.nl 0615578508
Vastberaden om elke HR-uitdaging aan te gaan!

Michelle staat altijd klaar om de juiste begeleiding te bieden bij verschillende HR-projecten. Met haar frisse blik, analytische denkvermogen en probleemoplossende karakter is zij gedreven om HR-talent te versterken en organisaties vooruit te helpen. Haar kracht ligt in het faciliteren van groei en ontwikkeling van deze HR-professionals. Voor Michelle draait impact maken als HR-professional om écht te luisteren naar behoeften en samen te werken om HR-uitdagingen aan te pakken. Met haar openheid, vastberadenheid om een waardevolle bijdrage te leveren en voortdurende groei, is Michelle klaar om samen met jou de HR-uitdagingen aan te pakken.

image

Mariska van Bokhorst

mariska@ontwikkelhuis.nl 0611856945

Mariska van Bokhorst

mariska@ontwikkelhuis.nl 0611856945
Wanneer je dichtbij jezelf bent, kun je de meeste impact maken en waarde toevoegen.

Een stralende lach en een warm welkom. Mariska is bij het Ontwikkelhuis echt op haar plek. Ze heeft oog voor detail, tegelijkertijd bekijkt ze alles vanuit een breder perspectief. Ze voelt haarfijn aan wanneer een klant of collega iets nodig heeft. Met een stralende lach verzet ze veel werk en is ze altijd bereid hulp te bieden.

image

Leah Ketner

leah@ontwikkelhuis.nl 0630267698

Leah Ketner

leah@ontwikkelhuis.nl 0630267698
Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Mensen ook.

Na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewoond, waar ze zich op persoonlijk en professioneel vlak heeft ontwikkeld, zet ze zich nu in voor het Ontwikkelhuis om niet alleen zichzelf, maar ook jou te helpen verder ontwikkelen. Met haar enthousiasme, leergierigheid en creativiteit ondersteunt ze verschillende HR- en leiderschap projecten. Communicatie staat bij haar op nummer 1.

image

Narada Bouwland

narada@ontwikkelhuis.nl 0639041213

Narada Bouwland

narada@ontwikkelhuis.nl 0639041213
Moeilijke dingen, simpel vertellen.

Narada is een super collega om mee samen te werken. Brainstormen, haalbare doelen stellen, samen een plan van aanpak maken en dan "Gewoon de lef tonen om het eens helemaal anders te doen", campagnes uitproberen? ja en met de juiste toon, mooie huisstijl en professionele opmaak. Fijn om dit alles met energie, een positieve instelling en niet te vergeten met goede muziek op de achtergrond dagelijks te kunnen doen in ons Marketing & Sales werk.

Erna Versteegden

Erna Versteegden

Adviescommissie

Bestuurder, lecturer en toezichthouder

Linda Sas

Linda Sas

Adviescommissie

Bestuurder
AFM

Ward Snijders

Ward Snijders

Adviescommissie

Associate Director
Confidant Partners

Mariëlle Hoogland

Mariëlle Hoogland

Adviescommissie

Chief People Officer
Meijers Assurantiën

Kiki van den Berg

Kiki van den Berg

Adviescommissie

Executive Vice President HR Strategy & Transformation - Head Digital Transformation
Rabobank

Josje van der Ende

Josje van der Ende

Adviescommissie

Directeur HR
Zilveren Kruis