Ben je benieuwd naar de wereld van de lijnmanager? Wil je weten hoe de rol van de lijnmanager is veranderd in de afgelopen jaren en waar deze rol naartoe gaat in de toekomst? Dan hebben wij iets interessants voor je!

Ons aankomende webinar Lijnmanagers als veranderaars: het ontwikkelen van transformatief leiderschap zal deze vragen beantwoorden en meer. Het Ontwikkelhuis gaat over dit thema in gesprek met Jamila Eddini, hoofd P&O Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. We zullen ingaan op onderwerpen zoals de effecten van arbeidsmarkt omstandigheden, diversiteit en inclusie, hybride werken, technologie en werk-privébalans op de rol van de lijnmanager. Wat zijn de uitdagingen waar lijnmanagers mee te maken hebben.

In de toekomst zal de rol van de lijnmanager naar verwachting nog belangrijker worden. In een steeds veranderende wereld moeten lijnmanagers in staat zijn om flexibel te managen en hun teams door de uitdagingen heen te loodsen. Door transformatief leiderschap zijn zij in staat diepgaande en impactvolle veranderingen te realiseren. Zij moeten leiderschapskwaliteiten ontwikkelen die daadwerkelijk impact hebben op de organisatie en haar doelstellingen. Het is essentieel dat lijnmanagers en HR hierin samenwerken om de beste resultaten te behalen voor de organisatie en haar medewerkers. Wat zou nu, vanuit een HR perspectief, je agenda moeten zijn voor lijnmanagers als veranderaars en het ontwikkelen van transformatief leiderschap?

Na dit webinar geïnspireerd om zelf ook met je ontwikkeling aan de slag te gaan? Kijk dan zeker ook even naar onze geaccrediteerde duale post-HBO opleiding Leiderschap met Impact. Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft kun je ook deelnemen aan onze gratis Ins & Outs webinar.  

Webinar gemist of wil je hem opnieuw kijken? Kijk hier terug

 

Benieuwd naar wat het Leiderschap Ontwikkelhuis voor de lijnmanager kan betekenen? 

Wie gaan er spreken

image

Jamila Eddini