Wat mag je verwachten?

Dit webinar geeft je alle ins & outs over de post-HBO opleiding Leiderschap met impact. Je ontmoet de hoofdtrainer Miriam Hafkemeijer en programmamanager van de opleiding; Jolien Vijge. Zij bespreken bespreken de elementen van de opleiding die haar zo bijzonder maken. Ze voorzien je van informatie over de belangrijkste competenties voor lijnmanagers en hoe deze in de opleiding ontwikkeld worden.

We vertellen je hoe de opleiding onze deelnemers veranderd heeft. Er komen zelfs oud-deelnemers aan het woord die verhalen delen over hun persoonlijke reis, samen met het Leiderschap Ontwikkelhuis.

In 45 minuten ben je helemaal op de hoogte van de opleiding én maak je ook nog kans op het boek "Leading from the middle - Nieuw samenspel tussen de top en het midden van organisaties". Je bent van harte welkom!

IK MELD MIJ AAN

Deze opleiding is door het CPION geaccrediteerd als officiële registeropleiding bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. 'Registeropleiding' is een beschermd predicaat, dat alleen door deze stichting kan worden verleend. Registeropleidingen onderscheiden zich in kwalitatieve zin van andere post HBO-opleidingen, doordat zij inhoudelijk gericht zijn op actualiteit en marktrelevantie. Essentieel daarbij is dat het beroepenveld actief bij de ontwikkeling en bij het onderhoud van de opleiding is betrokken. Met deze belangrijke eis wordt bevorderd dat de aansluiting van de opleiding optimaal aansluit op de behoefte van het werkveld.

Wie gaan er spreken

image

Miriam Hafkemeijer