Heb je ooit het gevoel gehad dat de HR-strategie van je organisatie een vernieuwende impuls nodig had? Wil je leren van een toonaangevende HR-directeur en de nieuwste inzichten van HR-experts ontdekken? 

We nodigden je graag uit voor ons webinar, 'State of the art HR' met Maarten Lintsen, HR-directeur bij EY Nederland. Ontdek hoe een HR-strategie kan bijdragen aan de strategische doelstellingen van een organisatie. We leggen de verbinding met de nieuwste onderzoeken van Dave Ulrich.

Tijdens dit boeiende webinar bespraken we de HR-rol en -acties die nodig zijn om impact te hebben in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Maarten Lintsen deelde zijn waardevolle inzichten en ervaringen. 

Dit webinar markeerde tevens de lancering van onze nieuwste whitepaper, waarin we dieper ingingen op het onderwerp 'Navigating HR's Impact: het geheel is meer dan de som der delen'. De whitepaper biedt een waardevolle aanvulling op het webinar en geeft je praktische handvatten om de HR-strategie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor degenen die het webinar hebben gemist of het graag opnieuw willen bekijken, hebben we goed nieuws! Je kunt nu de terugkijklink volgen om het volledige webinar op je gemak te bekijken.

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten op te doen en je HR-strategie te versterken!

Na dit webinar geïnspireerd om zelf ook met je ontwikkeling aan de slag te gaan? Kijk dan zeker ook even naar onze duale post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR. Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft kun je ook deelnemen aan onze gratis online Oriëntatiebijeenkomst Opleiding Strategisch HR - Strategisch denken, mensgericht leiden.  

.