Heb je ooit het gevoel gehad dat de HR-strategie van je organisatie een vernieuwende impuls nodig heeft? Wil je leren van een toonaangevende HR-directeur en de nieuwste inzichten van HR-experts ontdekken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!
 
We nodigen je graag uit voor ons aankomende webinar, "State of the art HR". Dit webinar is een unieke kans om in gesprek te gaan met Maarten Lintsen, HR-directeur bij EY Nederland, en te ontdekken hoe een HR-strategie kan bijdragen aan de strategische doelstellingen van een organisatie. We zullen de verbinding leggen met de nieuwste onderzoeken van Dave Ulrich.
 
Tijdens dit boeiende webinar zullen we de HR-rol en -actie bespreken die nodig zijn om impact te hebben in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag. Maarten Lintsen zal zijn inzichten en ervaringen delen, en je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en waardevolle kennis op te doen.
 
Dit webinar markeert tevens de lancering van onze nieuwste whitepaper, waarin we dieper ingaan op het onderwerp "Navigating HR's Impact: het geheel is meer dan de delen". De whitepaper biedt een waardevolle aanvulling op het webinar en geeft je praktische handvatten om de HR-strategie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
 
Mis deze unieke kans niet om te leren van een HR-visionair en de nieuwste inzichten op het gebied van HR-competenties. Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar en zet de eerste stap naar een impactvolle toekomst voor jouw HR-strategie!