De stem van de medewerker in een veranderende organisatie

Streef je naar effectief HR in een snel veranderende organisatie? Dan weet je hoe lastig dat kan zijn. Tussen het najagen van organisatiedoelen door, loop je het risico de stem van de medewerker te verliezen. Hoe zorgen we ervoor dat we deze balans vinden tussen de bedrijfsdoelen en het welzijn van ons team op de lange termijn?

In onze webinarserie 'State Of The Art HR’ verwelkomen we Priscilla van Dijk-Koorenhof, HR-directeur NEP, die de ins en outs kent van organisaties met een hoge dynamiek, van scale-ups tot scale-downs. We delen inzichten en praktische tips om de menselijke kant te behouden te midden van veranderingen. Ontdek hoe je als HR-professional effectief kunt blijven, zelfs in turbulentere tijden.

Klik op de afbeelding hieronder om het webinar terug te zien!

Ben je na dit webinar geïnspireerd om met je ontwikkeling aan de slag te gaan om zo meer waarde te kunnen toevoegen? Kijk dan zeker even naar onze duale post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR. Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft kun je ook deelnemen aan onze gratis online Oriëntatiebijeenkomst Strategisch HR - Strategisch denken, mensgericht leiden