Laat je inspireren door de beste HR leiders en hun HR programma’s in deze interactieve Linkedin Live podcastserie van het HR Ontwikkelhuis BV in samenwerking met HRMonitor.

In deze aflevering hebben wij Linda Sas te gast. Als member of the executive board bij de Autoriteit Financiële Markten is ze onder meer verantwoordelijk voor HR. Met haar staat van dienst in directierollen laat ze haar licht schijnen op het ontwikkelen en implementeren van HR strategieën. 
Op welke (HR) trends anticipeert ze? Welke methodes gebruikt ze voor haar programma’s? Wat is de rol van leiders hierbij?
 
Sonja Bakker directeur/eigenaar van het HR Ontwikkelhuis sluit aan als transitie expert om de ideeën van Linda te projecteren op andere HR programma’s.

INSCHRIJVEN

 

Na dit webinar geïnspireerd om met je ontwikkeling aan de slag te gaan om zo meer waarde te kunnen toevoegen? Kijk dan zeker even naar onze duale post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR. Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft kun je ook deelnemen aan onze gratis online Oriëntatiebijeenkomst Strategisch HR - Strategisch denken, mensgericht leiden