Op alle HR fronten, optimaal resultaat

De beste HR-afdelingen hebben één ding met elkaar gemeen: ze willen de beste zijn. En daarbij maakt de grootte van de organisatie of de sector waarin je zit echt niet uit. Deze winning mindset is hét vertrekpunt voor een succesvol HR programma. Of die nou uit 500 of uit één (parttime) mens bestaat. Zullen we met deze gedachte het gaan hebben over het ‘hoe’?

Dat gaan we doen in dit webinar. We gaan het hebben over het nastreven van het allerbeste HR-programma (ooit!) en hoe je hier invulling aan kan geven, ongeacht de randvoorwaarden van je organisatie.

Onze sprekers

We hebben Kiki van den Berg (Executive Vice President HR Strategy & Transformation) van de Rabobank uitgenodigd om te vertellen hoe de HR ambitie van de Rabobank vorm heeft gekregen en hoe zij wendbaar en slagvaardig blijven. Ze wordt bijgestaan door onze eigen Renate Knol, die met haar expertise in HR transities gedachten deelt over het neerzetten van een -state of the art- HR-programma.

Sneakpreview

  • De employee experience: Onderdeel van het HR beleid of onderdeel van de organisatievisie?
  • HR organisatie: Kan agile werken hier ook?
  • HR competentie ontwikkeling: Hoe de wendbaarste mensen van de organisatie ook nog stappen kunnen maken om relevant te blijven.

Wie gaan er spreken

image

Kiki van den Berg

image

Renate Knol