Programmamanager, wie o wie?

32 uur

We zoeken iemand die 3 stappen vooruit denkt, en daarmee natuurlijk het project onder controle heeft. Maar, tegelijkertijd ook aanvoelt wat er speelt bij de klant. Contact maakt én mee kan denken. 

Het Ontwikkelhuis bestaat uit een hecht team van 10 collega’s. Stuk voor stuk slimme regelaars die samen met een vaste schil van trainers ruimte maken voor persoonlijke ontwikkeling. Voor HR professionals én leiders. We zijn trots op onze klanten, op de stappen die zij durven te nemen. Om de kwetsbaarheid die ze laten zien én de kracht, wij zijn blij als zij hun doel halen. En om ze daarbij zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, daarvoor hebben we jou nodig. 

We zijn op zoek naar een programma-manager

In deze rol denk je 3 stappen vooruit. En ben je, naast dat je je project uiteraard op orde hebt, ook organisatie-sensitief. We zoeken iemand die aanvoelt wat er speelt bij de klant. Iemand die eenvoudig contact maakt met een vleugje humor, en daardoor mee mag denken, kansen ziet én ook de juiste vragen kan stellen. Bij het Ontwikkelhuis ben je iedere dag bezig met leren en ontwikkelen. We helpen organisaties, teams en professionals om te groeien. En als team, leren wij ook elke dag. We vragen dan ook van jou dat je zelfbewust, flexibel en ondernemend bent. 

Samen komen we verder

Je gaat aan de slag met de coördinatie van de ontwikkel-programma's bij onze opdrachtgevers (zie hier voor wie wij werken). En natuurlijk sta je er daarbij niet alleen voor, als team werken we nauw samen. Sonja en Fleuranne zijn de eigenaars van het Ontwikkelhuis. Als persoon weten ze allebei wat ze willen, ze zijn professioneel maar tegelijkertijd ook vol humor en hebben oprechte aandacht voor het team. Work hard, play hard. 

Alles draait bij ons dus om persoonlijke ontwikkeling. Maar wat we bijna waren vergeten te vertellen: als je bij ons start volg je ook zelf de training Persoonlijk Leidershap. Zo kan je  makkelijker aansluiten bij je teamleden en de klanten.

Wat ga je doen?

 • De incompany programma's liggen op jouw bureau: je plant, organiseert en stuurt bij 
 • Je bent het vaste aanspreekpunt (klant, accountmanagers en trainers)
 • Je werkt mee aan het beter maken van de online leeromgeving
 • Samen met de accountmanager ontwerp je de leerlijnen en maak je deze inzichtelijk
 • Je schrijft mee met de offertes

Hebben wij een klik?

 • Je hebt interesse voor leren en ontwikkelen binnen organisaties
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en zelfbewust
 • Je kan goed schrijven, als je dat óók in het Engels kunt is dat een pré
 • Je bent organisatie-sensitief en integer
 • Je hebt uitmuntende communicatievaardigheden
 • Je verrast door dingen soms nét even iets anders te doen
 • Je bent kritisch en stelt je pro-actief op
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond
 • Je bent goed in het omzetten van klantvragen naar een concreet projectvoorstel


Een werkplek met uitzicht op de Loosdrechtse plassen

Het kantoor is spiksplinternieuw en modern. Het is sfeervol ingericht en je bent van alle gemakken voorzien. Je uitzicht wordt gevormd door de Loosdrechtse plassen, zelf vinden we het heerlijk om in onze pauzes even een wandelingetje van te maken. Soms zal het voorkomen dat je werkt vanuit onze andere locatie in Maarsbergen, ook een fijne plek. We zouden het fijn vinden als je 40 uur komt werken, maar 32 uur is ook mogelijk.

Solliciteren? Dat werkt zo

We zouden het fijn vinden als je binnenkort ons team al komt versterken. Dus: wie snel reageert, zit binnen een paar dagen aan tafel. Maar natuurlijk, om onze tijd (die van jou én die van ons) goed te besteden vinden we het wél fijn om je motivatie en je cv te ontvangen. De uiterste deadline is maandag 29 november om 10.59 in de ochtend.

Je sollicitatie mag je sturen naar Sonja Bakker op sonja@ontwikkelhuis.nl. Heb je nog een vraag, bel Sonja dan op 06-12630363.