In een een-op-een coachtraject van het Leiderschap Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen je rol te pakken.

Wat levert deelname op?

 • Hoe word ik meer zichtbaar binnen de organisatie?
 • Hoe vergroot ik mijn impact?
 • Hoe ga ik om met een conflictsituatie?
 • Hoe kan ik mijn invloed via communicatie vergroten?
 • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en assertiviteit?
 • Hoe ga ik om met stress?

Jij bent de stuurman, én je bepaalt de richting

Onze coaches dagen je uit, prikkelen en geven je opties als je dat nodig hebt. Het leren zien van je mogelijkheden én deze ten volste leren benutten, is de belangrijkste pijler tijdens het coachtraject. En durf en lef, niet te vergeten. Want soms moet je tegen de stroom in zwemmen om op koers te blijven.

Over jouw coach

Je persoonlijke coach is een deskundige gesprekspartner, gedegen geschoold in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Niet alleen beschikken alle Leiderschap Ontwikkelhuis-coaches over een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander jouw rol als leidinggevende. Ze zorgen altijd voor een veilige setting waarin je je open en kwetsbaar kunt opstellen. 

Nieuwsgierig naar onze coaches? Je vindt ze hier op onze contactpagina.

Dit levert het op

Je leert jezelf kennen, waardoor je vanuit eigenheid communiceert en functioneert. Kortom, je wordt je eigen stuurman: vanuit innerlijke kracht, rust en vertrouwen weet je met allerlei situaties om te gaan.

Dit neem je zelf mee naar coaching

 1. Je neemt verantwoordelijkheid: je maakt keuzes en neemt beslissingen, je komt op voor je belangen en je kijkt in de spiegel. 
 2. Je bent nieuwsgierig: je overdenkt jouw toekomst en hoe je huidige handelen daaraan bijdraagt, je bezint je op je waarden en kernkwaliteiten, en gaat op zoek naar kansen en mogelijkheden. 
 3. Je groeit: je gaat nieuwe uitdagingen aan en overwint obstakels, je lost problemen op en je zet inzichten om in nieuwe vaardigheden.  

Hoe het werkt

Tijdens de telefonische intake verkennen we samen je vraag, daarna kijken we welke coach goed bij jou en je vraagstuk zou passen. We stellen de coach aan je voor. Pas als jij daar een goed gevoel bij hebt, gaan we starten. De intake is vrijblijvend. Als je denkt: nee, dit is het toch niet. Geen probleem - geen kosten.

Plan nu je vrijblijvende intake

 • 1 uur telefonisch met een van onze coaches
 • Bel of mail voor een afspraak: 088-1012600 of info@leiderschapontwikkelhuis.nl
 • Zie je toch af van de coaching, geen probleem - geen kosten

Inhoud van het programma

 • Intake Verkenning van jouw vraag en match met de juiste coach.
 • Coaching 12 uur persoonlijke coaching, samen aan de slag.
 • Tussendoor contact Je coach staat voor je klaar, want vragen komen nou eenmaal niet altijd op het moment zelf.

Doelgroep

Onze coaches zijn experts als het gaat over leiderschap. Logisch dus dat we er zijn voor alle soorten leidinggevenden: voor managers, of juist voor de directie. Of je net start of al op executive niveau zit, we hebben een coach voor jou.

Investering en doorlooptijd

Een coachingstraject bestaat standaard uit 12 uur coaching

 • De investering is € 3.250 exclusief BTW
 • Locatie Ontwikkelhuis Loosdrecht

Het Leiderschap Ontwikkelhuis werkt alleen met coaches die jouw dagelijkse praktijk écht begrijpen.

Hybride leiderschap

Hybride werken is here to stay. Deze nieuwe realiteit vraagt transformatie van teams én leiders in een organisatie. Wat betekent dit precies voor leiders? Welke competenties moet je als leider verder ontwikkelen om een goede hybride leider te zijn? Wat zegt de wetenschap hierover? En wat doen ze bij collega-organisaties?

Bekijk training

Leiderschap voor Leidinggevenden

Jij voelt het: uit dit team is meer te halen. En nee, de oplossing is niet dat jij dan harder moet gaan werken. Dit programma is specifiek voor leidinggevenden die krachtiger in hun rol willen staan. Die willen leiden met (nog meer) impact.

Bekijk training