Tijdens dit 9-maanden maatwerk traject beloven wij dat we er álles aan zullen doen om te zorgen dat jij de leider wordt die jij wil zijn. Wat daar ook voor nodig is, kennis over het vak, persoonlijke ontwikkeling, een sterker netwerk. Wij bieden precies dat wat jij nodig hebt zodat jij kunt groeien en je doelstelling behaalt.

Wat levert deelname op?

We steken onze hand ervoor in het vuur,
dat jij je doelstelling gaat halen. Wat daar ook voor nodig is.

 • Maatwerk programma voor Leiderschap.
 • Uniek en heel praktisch: vak inhoud én persoonlijke ontwikkeling.
 • Je hoeft het niet alleen te doen, we creëren een supportsysteem en zorgen dat jij je daadkracht kunt aanspreken.
 • Persoonlijke coaching, focus op jou.
 • Mentorship met echt ervaren Leiders
 • De kracht van de groep, maar alleen als dit van toegevoegde waarde is.
 • Altijd een coach met wie je een klik hebt, altijd een expert die jou dat kan leren wat jij nodig hebt in jouw rol.
 • Verbonden met jouw dagelijkse praktijk. Kennis, inzicht én ervaren.
 • Een netwerk van mensen die net zo ambitieus zijn als jij.
 • Niet 10 losse trainingen, maar 1 traject dat hout snijdt.

Dit traject is voor jou. En daarmee bedoelen we écht voor jou.

Het is namelijk maatwerk. Want jij bent niet als iedereen, je hebt een eigen mix van kwaliteiten, dromen en wensen. Je hebt een stip op de horizon, een ambitie als leider. Maar om die te halen, moet je in beweging komen - daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Klinkt simpel en logisch.

Maar alhoewel we in deze tijd overladen worden met informatie over leiderschap: boeken, whitepapers, video, podcasts, is er geen handleiding voor hoe je jij jezelf ontwikkelt als leider. Met een one-size-fits-all manier verlies je effectiviteit. Want jij bent uniek en je draagt je eigen rugzak met ervaring en kennis. Met alleen informatie kom je er waarschijnlijk niet.

Succesvolle leiders hebben een supportsysteem

Leiders die zichzelf succesvol hebben kunnen ontwikkelen hebben iets met elkaar gemeen. Ze krijgen support, en dat maakt dat zij in beweging kunnen blijven. Een supportsysteem dat ervoor zorgt dat zij daadkrachtig kunnen zijn. Dat zij vol vertrouwen hun volgende stap kunnen nemen, op weg naar hun doel. Dat is goed nieuws. Want dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling betekent dus niet dat je het alleen hoeft te doen. Sterker nog, met de juiste support haal je meer en sneller succes. Bij het Leiderschap Ontwikkelhuis kom je in een omgeving die jou vooruit helpt. We reiken je de juiste kennis op de juiste momenten. We coachen je persoonlijk, zorgen dat je vanuit stilstand weer in beweging komt, en vieren de successen.

We bieden je dus meer dan vakmanschap, want je kennis en inzichten moet je ook in de praktijk kunnen brengen. Jouw rol als leider draait om doen, lef, effectieve communicatie en de verbinding maken én houden met je team en stakeholders. Jouw persoonlijke ontwikkeling is dus net zo belangrijk.

Dit is het relevantste programma dat je kan krijgen

Jij weet al veel, en je tijd is kostbaar - dat snappen we. Dus we gaan je niets vertellen wat je al weet. We adviseren je over welk traject het beste past bij jouw leervraag. Want de ontwikkeling naar leiderschap is onze expertise. Natuurlijk doen het in samenspraak, want jij kent jezelf en je doel. Dat we dat doen op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en vakkennis maakt het programma bijzonder relevant, je hoeft namelijk niet op verschillende plekken je kennis te gaan halen. Na 9 maanden ben je klaar voor jouw rol. 

Een beschrijving van de stenen waarmee je jouw pad kunt vormen lees je in de brochure. 

Traject-coach, persoonlijke coaching, supervisie, training, netwerken, mentor uit het bedrijfsleven en expertsessies

Traject-coach
Die kies je dus zelf. Het kan overigens ook zo zijn dat je tijdens je traject meerdere coaches spreekt – ieder heeft zijn kracht. Uiteraard stellen we dat eerst aan je voor, je traject-coach blijft dezelfde.

Coaches en trainers
Onze coaches en trainers dagen je uit, prikkelen en geven je opties als je dat nodig hebt. Het leren zien van je mogelijkheden én deze ten volste leren benutten, is hun belangrijkste pijler. En durf en lef, niet te vergeten. Want soms moet je tegen de stroom in zwemmen om op koers te blijven. Ze zijn deskundige gesprekspartners, gedegen geschoold in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Ze zorgen altijd voor een veilige setting waarin je je open en kwetsbaar kunt opstellen. Je leert jezelf kennen. Waardoor je vanuit eigenheid communiceert en functioneert. Kortom, je wordt je eigen stuurman: vanuit innerlijke kracht, rust en vertrouwen kan jij je rol als leider pakken.

Experts
Kwaliteit staat voorop. Als het gaat over vakinhoud nodigen wij daarom experts uit die voorloper zijn, die met passie kunnen vertellen, graag hun kennis met jou delen, en die inhoudelijk een heel goed verhaal hebben. Over het algemeen zijn de experts werkzaam bij de corporate bedrijven van Nederland, andere werken voor ons. We hebben voor ieder onderwerp iemand die jouw vragen kan beantwoorden. Denk aan: de waarde van cijfers, je mensen motiveren, verandermanagement, teameffectiviteit, strategie, innovatie, werkgeluk, en meer.

Mentoren
Een ervaren leider uit het bedrijfsleven die jou inspireert en raad kan geven. We zoeken iemand die past bij jou en je vraagstuk. Hieronder enkele mentoren met wie we samenwerken.

 • Ward Snijders – CX Communications
  Senior Communicatie Strateeg
 • Niels Hoffmann - KPN
  Director of Technology Roadmaps
 • Ruben van Pelt – Dobbi
  Eigenaar en oprichter
 • Charlotte Kluit-Smeltink - OneMSD
  Business Unit Director Oncology
 • Wendelien Das - Tempo Team
  Regiodirecteur

Al deze mensen samen, ieder met hun eigen stijl, expertise en ervaring. Staan voor jou klaar, samen zijn we het supportsysteem dat jou je doel gaat laten halen. De vraag is alleen, wanneer kan jij starten?

 

Inhoud van het programma

 • Stap 1 Verkennende intake - tweerichtingsverkeer en vrijblijvend
 • Stap 2 Kies je traject-coach (in de brochure lees je hier meer over)
 • Stap 3 Samenstelling van jouw persoonlijke programma
 • Start

Doelgroep

Heb jij als manager of leider een van deze doelstellingen, dan kunnen we aan de slag:

🎯Je wil van manager tot leider ontwikkelen.
🎯Je wil jezelf comfortabeler in je rol als leider bewegen.
🎯Je wil jezelf klaarstomen voor jouw volgende stap.
🎯Je wil je voorbereiden op de stap naar hoger management.

Investering en doorlooptijd

Dit traject duurt 9 maanden

 • En we vragen je een investering van € 9.250 exclusief BTW,
  daarvoor krijg je onze belofte dat jij je doel gaat halen.
 • Locatie Ontwikkelhuis Loosdrecht.

Plan je verkennende intake

Tijdens deze intake, verkennen we je ontwikkeldoel en waar je nu staat. Zo krijgen we een beter beeld van jou, én krijg je tijdens het gesprek ook een beter beeld van ons. Na het gesprek stellen we je 3 traject-coaches voor van wie wij denken dat deze jou de komende tijd vooruit kunnen helpen. Besluit je om het traject toch niet te gaan doen, geen probleem – dit gesprek is vrijblijvend.

Bel om jouw afspraak te maken naar 088-1012600, dan staat het in no-time in je agenda.

Hybride leiderschap

Hybride werken is here to stay. Deze nieuwe realiteit vraagt transformatie van teams én leiders in een organisatie. Wat betekent dit precies voor leiders? Welke competenties moet je als leider verder ontwikkelen om een goede hybride leider te zijn? Wat zegt de wetenschap hierover? En wat doen ze bij collega-organisaties?

Bekijk training

Coaching voor leidinggevenden

Leiderschap Ontwikkelhuis-coaches hebben een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander jouw rol als leidinggevende. In een een-op-een coachtraject van het Leiderschap Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen je rol te pakken.

Bekijk training