Whitepaper De ‘Employee Experience’ en verder, volgens Josh Bersin

whitepaper

Ontdek hoe je een onweerstaanbare organisatie kunt worden

In een tijd waarin de wereld van werk voortdurend verandert, is de 'employee experience' belangrijker dan ooit. Volgens Josh Bersin, een vooraanstaand analist en spreker op het gebied van HR, is het essentieel dat organisaties streven naar een onweerstaanbare werkomgeving om hun doelen te bereiken en talent aan te trekken en te behouden.

Deze whitepaper biedt een diepgaand inzicht in de fundamentele elementen die bijdragen aan een sterke employee experience. Josh Bersin introduceert het EX Framework, bestaande uit zes kerncomponenten: betekenisvol werk, sterk management, een positieve werkplek, welzijn en gezondheid, groeimogelijkheden en vertrouwen in de organisatie. Elk van deze elementen speelt een cruciale rol in het vormgeven van een werkomgeving waar medewerkers kunnen floreren.

Wat kun je verwachten van deze whitepaper?

  • Achtergrond en trends: Een overzicht van de recente veranderingen in de werkwereld en de impact hiervan op organisaties.
  • Het EX Framework: De zes bouwstenen van een goede employee experience, gebaseerd op het werk van Josh Bersin.
  • Praktische inzichten: Concrete stappen en managementprincipes om je organisatie onweerstaanbaar te maken.

Inspiratie om aan de slag te gaan
Ben je na het lezen van deze whitepaper geïnspireerd om de employee experience binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Enthousiast om direct aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling? Kijk dan even op onze pagina voor HR professionals.

Lees de volledige whitepaper en ontdek hoe jouw organisatie een onweerstaanbare werkplek kan worden waar medewerkers graag werken, blijven en EXcelleren.

Stuur mij direct de whitepaper