In een een-op-een coachtraject van het HR Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen in je rol als professional te gaan staan.

Wat levert deelname op?

 • Hoe word ik meer zichtbaar binnen de organisatie?
 • Hoe vergroot ik mijn impact?
 • Hoe ga ik om met een conflictsituatie?
 • Hoe kan ik mijn invloed via communicatie vergroten?
 • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen en assertiviteit?
 • Hoe ga ik om met stress?

Jij bent de stuurman, én je bepaalt de richting

Onze coaches dagen je uit, prikkelen en geven je opties als je dat nodig hebt. Het leren zien van je mogelijkheden én deze ten volste leren benutten, is de belangrijkste pijler tijdens het coachtraject. En durf en lef, niet te vergeten. Want soms moet je tegen de stroom in zwemmen om op koers te blijven.

Over jouw coach

Je persoonlijke coach is een deskundige gesprekspartner, gedegen geschoold in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Niet alleen beschikken alle HR Ontwikkelhuis-coaches over een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander de rol van HR-professional. Ze zorgen altijd voor een veilige setting waarin je je open en kwetsbaar kunt opstellen. 

Nieuwsgierig naar onze coaches? Je vindt ze hier op onze contactpagina.

Dit neem je zelf mee naar coaching

 1. Je neemt verantwoordelijkheid: je maakt keuzes en neemt beslissingen, je komt op voor je belangen en je kijkt in de spiegel. 
 2. Je bent nieuwsgierig: je overdenkt jouw toekomst en hoe je huidige handelen daaraan bijdraagt, je bezint je op je waarden en kernkwaliteiten, en gaat op zoek naar kansen en mogelijkheden. 
 3. Je groeit: je gaat nieuwe uitdagingen aan en overwint obstakels, je lost problemen op en je zet inzichten om in nieuwe vaardigheden. 

Dit levert het op

Je leert jezelf kennen, waardoor je vanuit eigenheid communiceert en functioneert. Kortom, je wordt je eigen stuurman: vanuit innerlijke kracht, rust en vertrouwen weet je met allerlei situaties om te gaan.

Vrijblijvende intake van 1 uur

 • 1 uur telefonisch met een van onze HR-coaches
 • Bel of mail voor een afspraak: 088-1012600 of info@hrontwikkelhuis.nl
 • Zie je toch af van de coaching, geen probleem - geen kosten

Hoe het werkt

Tijdens de telefonische intake verkennen we samen je vraag, daarna kijken we welke coach goed bij jou en je vraagstuk zou passen. We stellen de coach aan je voor. Pas als jij daar een goed gevoel bij hebt, gaan we starten. De intake is vrijblijvend. Als je denkt: nee, dit is het toch niet. Geen probleem - geen kosten.

 

Inhoud van het programma

 • Intake Verkenning van jouw vraag en match met de juiste coach.
 • Coaching 12 uur persoonlijke coaching, samen aan de slag.
 • Tussendoor contact Je coach staat voor je klaar, want vragen komen nou eenmaal niet altijd op het moment zelf.

Doelgroep

Onze persoonlijke coaching is specifiek gericht op HR-professionals.

Doorlooptijd, data, kosten

Een coachingstraject bestaat standaard uit 12 uur coaching

 • De investering is € 3.250 exclusief BTW
 • Locatie Loosdrecht, regio Utrecht. 

Het HR Ontwikkelhuis werkt alleen met coaches die jouw dagelijkse praktijk écht begrijpen.

Misschien zijn deze trainingen ook wel wat voor jou?

Opleiding Strategisch HR

Jouw effectiviteit wanneer het aankomt op strategisch HR is niet alleen afhankelijk van de ruimte die je krijgt, maar vooral van de ruimte die je durft te pakken. Tijdens de Duale Post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR geven we je naast kennis vooral zelfvertrouwen om je rol te pakken.

Bekijk training

Persoonlijk Leiderschap voor HR

Om als HR-professional succesvol te zijn, heb je 3 dingen nodig: talent, expertise én persoonlijk leiderschap. Deze training wordt gegeven door experts die het bijzondere vak van HR écht verstaan. Relevante kennis en ervaring zodat jij kunt groeien.

Bekijk training