Om als HR-professional succesvol te zijn, heb je 3 dingen nodig: talent, expertise én persoonlijk leiderschap. Deze training wordt gegeven door experts die het bijzondere vak van HR écht verstaan. Relevante kennis en ervaring zodat jij kunt groeien.

Wat levert deelname op?

 • Zelfverzekerd en vol vertrouwen je werk doen en je functie verder ontwikkelen
 • Stijlflexibiliteit, zodat je eenvoudig kunt schakelen mét en kunt adviseren aan de verschillende lagen in je organisatie
 • Inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen; zodat je deze effectief kunt sturen
 • Inzicht in jouw stakeholdersveld, en praktische tips over hoe je daar invloed op hebt
 • Brainstormen met je groep en leren van elkaars ervaringen. Successen delen!
 • Je effectiviteit blijvend en continu verbeteren.

 

Over Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap is de kunst van het begrijpen wie je bent, om dit vervolgens bewust in te kunnen zetten om je doelen te bereiken. Of dit nu gaat over een privé-situatie of op het werk dat maakt niet uit. Als we als mens bij onze geboorte een manual zouden krijgen over het leven, dan zou Persoonlijk Leiderschap in het eerste hoofdstuk moeten staan.

Werk aan je authenticiteit en stijlflexibiliteit

We leren je werken vanuit je eigen kracht. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke profiel, je verander- en gedragspatronen. Je stijlflexibiliteit groeit. Daarna ga je aan de slag met de impact die je op anderen hebt: communicatiepatronen doorbreken en versterken. En dan is het tijd om te kijken naar jouw plek in het stakeholdersveld van je organisatie. Je leert jezelf profileren en stevig te positioneren.

De laatste dag krijg je inzicht in jouw non-verbale communicatie en gedragspatronen. Zo leer je jouw persoonlijke stijl nog beter kennen, en leer je hoe je deze op professionele manier kunt inzetten zodat je als HR-professional meer impact maakt. 

Gelijkgestemd

Wij begrijpen jouw complexe context als HR-professional. De verschillende niveau's, dilemma's en dynamieken waar jij dagelijks mee te maken hebt. En óók de energie die je daarvan krijgt. Net als jij hebben wij een passie voor HR. Ook belangrijk is dat je deze training volgt samen met andere HR-professionals van andere organisaties. Jullie brengen elkaar tot nieuwe inzichten, waardoor je blikveld wordt vergroot. Leren ván en mét elkaar, daar draait het om.

Inhoud van het programma

 • Intake Jouw persoonlijke ontwikkelvraag scherp krijgen
 • Dag 1 Ik als HR-professional
 • Coachgesprek 1 Persoonlijke coaching en reflectie
 • Dag 2 Ik en de ander
 • Coachgesprek 2 Persoonlijke coaching en reflectie
 • Dag 3 Ik en de organisatie
 • Coachgesprek 3 Persoonlijke coaching en reflectie

Doelgroep

HR-professionals met minimaal HBO-niveau en een sterk adviserende rol. 

Studiebelasting

Het programma bestaat uit een intake, daarna zijn er 3 trainingsdagen en 3 coaching gesprekken. Tussen de trainingsdagen door zal je opdrachten krijgen ter voorbereiding op de volgende sessie. We dagen je uit zodat je wat je hebt geleerd in de praktijk gaat toepassen. En daar hebben we ook contact over. Dat contact is altijd gericht op jouw persoonlijke leerproces. Je documenteert in het online leerplatform. En als het nodig is, dan bellen we je.

Doorlooptijd, data, kosten

Dit zijn de trainingsdata:

 • 15 maart 2024
 • 12 april 2024
 • 24 mei 2024

Overig 

 • De investering voor het totale programma is € 3.275 exclusief BTW, exclusief arrangementskosten à €285, inclusief materialen.
 • Locatie is op onze trainings-locatie in Loosdrecht.

Het HR Ontwikkelhuis werkt alleen met trainers en experts die jouw dagelijkse praktijk écht begrijpen. Bij ons ga je zelf aan de slag. Kennis, inzichten en vooral ook ervaren zijn de pijlers van al onze programma's. Zodat jij vol vertrouwen de volgende stap kunt nemen.

Misschien zijn deze trainingen ook wel wat voor jou?

Opleiding Strategisch HR

Jouw effectiviteit wanneer het aankomt op strategisch HR is niet alleen afhankelijk van de ruimte die je krijgt, maar vooral van de ruimte die je durft te pakken. Tijdens de Duale Post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR geven we je naast kennis vooral zelfvertrouwen om je rol te pakken.

Bekijk training

Coaching voor HR-professionals

HR Ontwikkelhuis-coaches hebben een flinke dosis kennis en ervaring als coach, ook kennen ze als geen ander de rol van HR-professional. In een een-op-een coachtraject van het HR Ontwikkelhuis vind je de antwoorden die je zoekt. Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen in je rol als professional te gaan staan.

Bekijk training