De routekaart naar een sociaal veilige organisatie

Laat je inspireren door de beste HR leiders en hun HR programma’s in deze interactieve Linkedin Live podcastserie van het HR Ontwikkelhuis in samenwerking met HRMonitor.

Nadat we in voorgaande afleveringen al spraken met o.a. Maarten Lintsen (EY) en Linda Sas (AFM) hebben wij deze keer Mehrnoush Golafshan gestrikt.

Is het idee van sociale veiligheid in jouw organisatie nog niet top of mind? Denk je misschien dat het wel meevalt met pesten, discriminatie en intimidatie, de cultuur of dat mensen vanzelf vertrekken als ze niet passen? Samen met Sonja Bakker (transitie-expert) gaat Mehrnoush Golafshan, expert op het gebied van sociale veiligheid, hier dieper op in. Ze deelt haar inzichten, de uitdagingen waar organisaties mee worstelen en tegelijkertijd: wat de route naar succes is.

Samen creëren we een werkomgeving waarin sociale veiligheid centraal staat en jouw organisatie kan floreren. 

Klik op de afbeelding hieronder om het webinar terug te zien!

Na dit webinar geïnspireerd om met je ontwikkeling aan de slag te gaan om zo meer waarde te kunnen toevoegen? Kijk dan zeker even naar onze duale post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR. Wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft kun je ook deelnemen aan onze gratis online Oriëntatiebijeenkomst Strategisch HR - Strategisch denken, mensgericht leiden