Als HR professionals hebben we het flink voor onze kiezen gehad de afgelopen tijd. Digitale HR transformatie stond al op de agenda en reorganisaties laten zich enigszins voorspellen. Daar kwamen de afgelopen jaren gigaprojecten bij zoals hybride werken of coronaproof werken.   

Nu we langzaam uit de coronabubbel komen zijn er genoeg dossiers die we moeten gaan oppakken of uitdiepen. Denk eens aan digitalisering; diversiteit en inclusie en klimaatbestendigheid. Verandering is daarmee het nieuwe normaal geworden. 

We zouden daarom graag met jou een moment willen nemen om even uit te zoomen. Dat doen we met een gratis webinar, waarin we de theorie en praktijk van transities gaan bespreken. We doorlopen concepten en vaardigheden die je kunnen helpen bij het regisseren van deze veranderingen. Ook wisselen we een aantal succesverhalen uit. 

Een gesprek voor en door HR professionals: 16 februari 2022 van 14:00 tot 14:45. Wat denk je ervan? Kom je kijken?

Voor wie is de sessie bedoeld? 

De sessie is bedoeld voor HR professionals van alle carrièreniveaus die geïnteresseerd zijn in transities. 

Wat levert het op? 

Na de sessie heb je een beeld van: 

  • Methoden voor transities 
  • Persoonlijke competenties voor transities 
  • Transitie succesverhalen 

Hiermee kun je vervolgens beslissen wat voor je organisatie en voor jou persoonlijk interessant is om verder te ontwikkelen. Je kunt een pad uitstippelen van -brandjes blussen- naar -regie-. 

 

Wie gaan er spreken