Toekomstig HR Strateeg? We've got you…

Op 14 november nodigen wij je uit voor de Online Oriëntatiebijeenkomst Strategisch HR - strategisch denken, mensgericht leiden voor toekomstige HR strategen. Ontdek hoe onze Duale Post-HBO geaccrediteerde opleiding Strategisch HR jouw weg naar toekomstig leiderschap kan vormgeven.

Waarom deelnemen?
Als HR-professional sta je aan het roer van een duurzame en lerende organisatie. Je hebt een sleutelrol in het creëren van nieuwe competenties om werknemers in staat te stellen behendig en wendbaar om te kunnen gaan met verandering. Maar(!) hier begint het: bij jouzelf.

Je hebt momenteel een sterk adviserende rol, maar je verlangt naar méér. Je wil strategisch aan tafel zitten. Je wil invloed uitoefenen op besluitvorming en vooruitlopen op een veranderende en (on)voorspelbare omgeving.

HR gaat allang niet meer over HR, maar over de business. Als toekomstig strategisch HR-professional combineer je vakmanschap met lef, effectieve communicatie en het vermogen om verbinding te maken en te behouden.

Hoe en wat?
Ontdek het allemaal tijdens onze oriëntatiebijeenkomst voor toekomstige HR-strategen. Vergaar informatie, ervaar onze manier van werken, stel al je vragen (neem dus ook zeker je leidinggevende en/of collega’s mee), en vergeet niet een 1-1 online ontwikkelgesprek in te plannen met Mieke Haarman of Sonja Bakker.

Hoe meld ik mij aan?
Simpel, via de knop hieronder. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen jouw toekomst als HR-leider vorm te geven!