Contentmarketeer of verhalenverteller

24 uur

Onze verhalen gaan over persoonlijke ontwikkeling, over de groei van organisaties, over leren op de werkvloer, over verandering, maar vooral over onze klanten die met wat aanmoediging een bold stap durven te nemen - en daar hun hele leven dankbaar voor zijn. Die durf, die drang naar beter, de kwetsbaarheid en de verwondering. Daarover willen we vertellen.

Maar om heel eerlijk te zijn, we redden het niet om deze verhalen zelf te vertellen. Jouw expertise als contentmarketeer zou dan ook meer dan welkom zijn. We geloven dat als jij ons verhaal kunt verzamelen en op de juiste momenten in de juiste vorm bij onze doelgroep onder de aandacht weet te brengen. Dat ons netwerk groeit, en dat we daarmee nóg meer teams en professionals kunnen helpen om hun dromen waar te maken. 

We verwachten dat je vooral goed bent in copy en de inhoud, als je daarbij óók nog handig bent qua vormgeving is dat fijn. Maar in principe kan je daar ook werken met onze templates in Canva of met een vormgever. De essentie van het verhaal staat voorop. 

Je bent welkom

Het Ontwikkelhuis bestaat uit een hecht team van 10 collega's. Stuk voor stuk slimme professionals die samen met een vaste schil van trainers ruimte maken voor persoonlijke ontwikkeling. Voor HR professionals én Leiders. We hebben een stoel voor je in Loosdrecht, maar regelmatig thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Het kantoor in Loosdrecht is trouwens spiksplinternieuw, hip en heeft uitzicht op de Loosdrechtse plassen.

De inhoud van het werk

 • Je voert onze content marketing strategie - zoals we die nu hebben - uit, en daarna ontwikkel je deze door.
 • Je maakt (social) campagnes gericht op touch, tell, sell en care. Je richt deze zelf in.
 • Je maakt binnen no-time connectie met de inhoud van ons vak: dat doe je door jezelf te ontwikkelen, meelopen met trainers, vragen stellen en veel te lezen.
 • Je bent scherp op wat er speelt en op de inhoud, zodat je altijd weet waar het volgende verhaal vandaan komt.
 • Je haalt de verhalen op, op een manier die het voor de ander eenvoudig maakt om te delen.
 • Je bent in contact met de doelgroep, en je gebruikt deze kennis om nóg beter aan te sluiten.
 • Je bent in staat om zelf (social) media content te creëren, voor de vormgeving hebben we een kader en templates.
 • Naast artikelen, posts, video's en interviews schrijf je nu en dan ook een whitepaper.

Dit is wat je ons te bieden hebt

Als het dus gaat om de inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Tegelijkertijd weet je anderen te inspireren en te motiveren om samen tot resultaat te komen. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Je staat ervoor open om óók persoonlijk te groeien. 
 • Een afgeronde hbo of wo opleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als content marketeer of social media marketeer .
 • Projectmanagement ervaring, waarmee je snel en met plezier je werk organiseert, begeleidt en goed afrondt.
 • Kennis van en ervaring met social media marketing, storytelling en content creatie.
 • Netwerk skills waarmee je binnen no-time contact maakt met anderen: het vermogen om te babbelen.
 • Een creatieve en positieve mindset.
 • Een redelijk gevoel voor beeld en compositie, zodat je onze huisstijl kunt doorvoeren in jouw producten.

Kom je voor ons werken?

Sonja en Fleuranne zijn de eigenaars van het Ontwikkelhuis. Als persoon weten ze allebei wat ze willen, ze zijn professioneel maar tegelijkertijd ook vol humor en hebben oprechte aandacht voor het team. Work hard, play hard. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die bij ons in dienst komt voor minimaal 24 uur, maar we hebben de voorkeur voor 32 uur. 

Solliciteren, dat werkt zo

We zouden het fijn vinden als je binnenkort ons team al komt versterken. Dus: wie snel reageert, zit binnen een paar dagen aan tafel. Maar natuurlijk, om onze tijd (die van jou én die van ons) goed te besteden vinden we het wel fijn om je motivatie (per mail of video) en je cv te ontvangen plus 1 verhaal dat door jou geschreven is. De uiterste deadline is donderdag 9 december om 16:00 uur in de middag. 

Je sollicitatie mag je sturen naar Sonja Bakker op sonja@ontwikkelhuis.nl (een video mag je ook appen). Heb je nog een vraag, bel Sonja dan op 06-12630363.